RVGL

Regne de Valencia, Gais, Lesbianes, Transexuals i Bisexuals

Atenció

Estem modificant la pagina, Disculpe les molesties. ¡Gracies!
Si vols informació pots contactar en: Gaisilesbianes@gmai.com

viernes, 23 de enero de 2009

La nostra seu, la llar.


Des de la Regne Valencia Gais y Lesbianes (RVGL) tenim l’incommensurable alegria i satisfaccio d’informar a tots els valencianistes l’obertura de La Llar, la seu central. Este nou centre de coordinacio en el que organisarem i planificarem les accions per a revalencianisar i per despertar el sentiment valencià que esta grandissima terra mereix la nostra gran Nacio Valenciana.

La Llar sera seu de totes les entitats i associacions Culturals pertanyents a la coordinadora Accio Regne de Valencia, entitats com la PJV, l’IEV, RVGL,VM, Colectiu Cavanilles,… que tinguen ambit d’us local i o nacional (valencià).

Les etapes seran clares i progressives sent en primera instancia funcional, es dir utilisada per a coordinar i fer proyectes que duguen a la Nacio Valenciana a retrobar la seua gran personalitat unica, diferenciada i independent de qualsevol atra cultura que no siga la Valenciana.

Segons vaja acondicionant-se anirem oferint tambe al public l’oferta Cultural que estes associacions poden oferir: botanica, historica, llingüistica, musical, teatral, artistica, jovenil, ciencia i tecnologia, audiovisual, ludica,… per mig de conferencies, classes, cursos, excursions, eixides, espectaculs,… un lloc d’estudi en madurea i d’ambient jove i renovador.

La Llar oferirà esta oferta de manera directa a la Comarca de L’Horta i indirecta (ajudant a la resta de Comarques) a la totalitat de la Nacio Valenciana.

La Llar està llograda per un grup huma en l’ilusio i desinteressat, que lo que mes anela es tornar a vore al Regne de Valencia en tot el seu esplendor el qual proporciona a tots els valencians el nivell de vida que mereixem com a Nacio de primer mon.

Breument (ya sereu informats) se fara una primera inauguracio, per a la gent pertanyent a les entitats que componen Accio del Regne de Valencia, fent-se mes avant una inauguracio al public en inquietuts valencianistes. Tambe sereu informats de l’ubicacio exacta d’esta.

Enhorabona a tots ya que aço es un gran pas per a l’evolucio de tots el valencians.

Enhorabona per La Llar de tots els valencians.

0 comentaris: