RVGL

Regne de Valencia, Gais, Lesbianes, Transexuals i Bisexuals

Atenció

Estem modificant la pagina, Disculpe les molesties. ¡Gracies!
Si vols informació pots contactar en: Gaisilesbianes@gmai.com

viernes, 10 de octubre de 2008

Comunicat excepcional emes per Accio Regne de Valencia

Accio Regne de Valencia, es va crear per a recolzar, potenciar, coordinar o ajudar a qualsevol activitat de caracter clara i transparentment valencianista, i no per a emetre comunicats que parlen per tots els que aci colaborem. No obstant, ya que hi ha unanimitat dels membres en la indignacio per la “FARSA” que estem llegint estos dies en la prensa, i com mantenim la mateixa opinió sobre eixe “ridicle espectacle” (en llenguage cult per a que ho entenguen) totes les associacions que participen en este proyecte de revalencianisacio de la societat, volem expressar lo següent:

1.- Tota la gent que esta reunint-se en els representants del fascisme català, no son mes que els portaveus del regionalisme catala que volen justificar-se front als seus amos i confondre al moviment valencianiste.
2.- Que en eixes reunions no esta representat el moviment valencianiste, i que rebugem qualsevol acort que puguen traure.
3.- Dita farsa denominada acort “de un valencianismo de mínimos” no es mes que la reedicio del “acuerdo de mínimos” del que varen traure les set fulletes denominades bases del 32 en Castello, a on els pseudo valencianistes i els seus caps donaven a entendre que els valencianistes aprovaven adoptar uns criteris convergents que portaren a la llengua unica, cosa completament falsa.
4.- Que per als valencianistes soles es possible un acort de maxims, i que la nostra identitat no es negocia, es defen en raons i arguments. Raons i arguments que tenim de sobra per a desmontar el dogmatisme de les seues posicions i la intolerancia de les seues accions.

No podem caure com sempre en l´erro, de deixar seqüestrar la nostra identitat per part d´aquells que no creuen en ella, o patirém les conseqüencies de viure en la incoherencia; sera la nostra desaparicio.

I diem com sempre, per que aço no es nou. Es una enganyifa mes. Sempre hem tingut algun personage peculiar (i atres que se amaguen darrere d’ell) que ,“conscient” o “inconscientment”, volen arrastrar cap al regionalisme català a gent que, de molt bona fe, treballa defenent els nostres principis, per a que com dia Joan Fuster “pugen trobar la seua valencianitat dins del mon de la catalanitat; per a que es sentixquen valencians/catalans”
Pero aneu en conte, per que no ha sigut menys erro el caure en un regionalisme espanyoliste propi dels anys de la rancia dictadura, ya que aprofitant-se de la ilusio d´uns, la desesperacio d´atres i la bona voluntat de molts que volen aportar alguna cosa per a solucionar el nostre problema, han confinat els nostres simbols, imagens i arguments a ser la tapadora de les postures mes conservadores, coentes i rebordonides, fet que provoca un rebuig automatic per part de la majoria dels valencians.
La presencia de personages en un cert halo de valencianitat en els seus actes, han sigut aprofitats per individus que introduïxen intencionada i consentidament simbols aliens als valencians (especialment de simbologia neo fascista) que donen a entendre un agermanament de postures u objectiu que porten a la confusio i que la gent acabe conformant-se no mes, en no ser català. I lo pijor de tot, estimulant actituts a on el garrot i el fanatisme estan per damunt de les raons.
Demanem, preguem encaridament… supliquem, si fa falta, ad aquells que tenen clars els seus plantejaments, que fuigguen dels perillosos regionalismes, tant el català com el espanyoler, que no mes tracten de confondre a la gent de bona voluntat.
No li donem una credibilitat que no tenen sense la vostra presencia.

Per aixo, ara mes que mai, vos demanem que defengau els vostres principis i els vostres valors, que son els nostres, que no participeu en actes on se mercadeja en la vostra essencia com a valencians.

Ara mes que mai, tenim que demostrar que som Valencians-Valencians;que hem sigut, som i serem una NACIO
.
Des de qualsevol lloc del Regne de Valencia, a dia de hui i per a sempre

0 comentaris: