RVGL

Regne de Valencia, Gais, Lesbianes, Transexuals i Bisexuals

Atenció

Estem modificant la pagina, Disculpe les molesties. ¡Gracies!
Si vols informació pots contactar en: Gaisilesbianes@gmai.com

domingo, 23 de mayo de 2010

Articulo de Opinio

Articul d’Opinio.

Rafael Verdeguer : Coordinador de Regne de Valencia, Gais i Lesbianes, Transexuals i Bisexuals ( RVGL )

Yo me pregunte que passa quant a estos socialistes que quant passa un cas com el de Evo Morales, President de Bolívia que diu coses tant burres com que els homosexuals se fan per menjar pollastre alimentats en hormones femenines... i son molts pocs els colectius Gais, Lesbics, Transexuals i Bisexuals els que protesten per la seua homofobia.

Pot ser no se proteste per que el sr Evo Morales es d'Esquerres i ser d'Esquerres es ser guay, Per això el colectiu Gai del partit socialiste no diu res i quant telefones a Madrit a la seu del PSOE no te poden dir res, per que no saben res, i si telefones a la seu de Valencia sols saben dir-te: Telefona també al PP si van a fer ells un comunicat... Pero el PP es Homofobic i el PSOE se venc com Salvador del moviment LGTB. En fi, no diuen res sobre estes desafortunades paraules.

¿Que passa que si l'homofobia be de la dreta es homofobia i si be de l'esquerra no es homoofobia? me pregunte que collons li donara el sr Evo morales al sr Zapatero para que cap dels carrecs del partit se pronuncien al respecte de l'homofobia d'este home.

l'homofobia segun la RAC. diu: 1. f. Aversión obsesiva hacia las personas homosexuales, Collons que yo ara soc gai per menjar pollastre....

Igual yo estic confòs i no entenc l'homofobia, o a lo millor te ideologia política i es homofobia o no depenent de quina postura política tinga qui fa les declaracions.

0 comentaris: