RVGL

Regne de Valencia, Gais, Lesbianes, Transexuals i Bisexuals

Atenció

Estem modificant la pagina, Disculpe les molesties. ¡Gracies!
Si vols informació pots contactar en: Gaisilesbianes@gmai.com

lunes, 17 de mayo de 2010

DIA INTERNACIONAL CONTRA LHOMOFOBIA

L'HOMOFOBIA

Hui es el Dia Internacional contra l'Homofobia i Transfobia se celebra el 17 de Maig coincidint en l'eliminació en 1990 de la llista de malalties mentals per part de la Assamblea General de la Organisació Mundial de la Salut (OMS) de la homosexualitat, la Transfobia encara esta en manuals de molts sicòlecs"trastorns de l'identitat sexual".

Hui proude 80 països en el mon se condena els actes sexuals entre persones del mateix sexe en penes de presó; nou de estos països, Afgasnistan, Iran, Mauritania, Nigeria, Paquistan, Arabia Saudí, Emirats Arabes i Yemen mantenen per a estos casos la pena de mort. La discriminació basada en l'orientació sexual i en l'identitat de genere no esta oficialment reconeguda per els estats membres de les Nacions Unides, a pesar que l'organisme de drets humans com el Comité de Drets Humans han condenat repetidament la discriminació basada en la orientació sexual i l'identitat de génere.

Hui dia contra l'homofobia mos fiquem en contacte en les embaixades d'estos països per a dixar constancia i el nostre malestar d'estes polítiques d'assessinats

0 comentaris: